UzbrdoNizbrdo | BA

Planinarenje

Šta je to planinarenje?

Planinarenje je sportsko – rekreativna aktivnost koja se sprovodi kroz organizovan boravak u prirodi – planinama. Kao definicija zvuči nimalo interesantno, a zapravo je odličan način odmora za cijelu porodicu. Pogotovo ako planinarite sa nama po planinama u Bosni i Hercegovini 🙂

Zimski uspon na Osječenicu

Zimski uspon na Osječenicu

Bez obzira da li ste planinar-amater ili se smatrate alpinistom i visokogorcem, bilo da dolazite sami ili sa cijelom porodicom. Za svakog od Vas, Bosna i Hercegovina Vam nudi jedinstvenu planinu, a mi Vam omogućavamo jedinstveno iskustvo i uživanje u bosanskohercegovačkim planinama.

Za Vas možemo organizovati jednodnevna planinarenja bez noćenja ili sa noćenjem u planinarskom domu, a ako Vam je to malo, onda Vam možemo organizovati i višednevne pohode uz odabrane destinacije kako bi Vam pružili jedinstveno iskustvo, te kako bi maksimalno uživali u ljepotama bh planina.

Također možete da birate na koju visinu se želite popeti, bilo da je to na 918 mnv kolika je Velika Ostravica na Ozrenu ili 2.006 mnv koliki je Cincar ili čak i lagana planinarska šetnja obroncima Grmeča naši vodići će se potruditi da Vaš boravak na bh planinama bude jedinstven i nezaboravljiv.

Ukoliko želite da Vam isplaniramo Vaš boravak na bh planinama, te Vam pokažemo jedinstvene ljepote Bosne i Hercegovine kontaktirajte nas, a mi ćemo Vam u što kraćem roku poslati našu ponudu.

[contact-form]
GermanEnglish