UzbrdoNizbrdo | BA

Drugi o Bosni i Hercegovini

Sa vremena na vrijeme regionalni ali i svjetski mediji pričaju i pišu o Bosni i Hercegovini…

Ovo su samo neki od članaka iz medija širom svijeta.

Nacionalna geografija je Bosnu i Hercegovini svrstala među 10 top destinacija pogodnih za brdski biciklizam u 2012 godini. Cijeli tekst možete pročitati na ovom linku. U istoj godini je rafting na tri rijeke u Bosni i Hercegovini proglašen Životnom avanturom. Cijeli tekst možete pročitati na ovom linku. Nacionalna geografija je još jednom proglasila Bosnu i Hercegovinu i glavni grad Sarajevo kao top destinaciju, i to 2014 godine. Cijeli tekst možete pročitati na ovom linku.

Huffington post je Bosnu i Hercegovinu u 2014 godini svrstao među 10 top destinacija koje su cijenovno najprihvatljivije prosječnom turisti. Cijeli članak možete pročitati na ovom linku.

The Guardian je u 2010 godini pisao o prirodnim ljepotama Bosne i Hercegovine. Cijeli članak možete pročitati na ovom linku.

Bilo je također i blogera koji su posjetili i svoje iskustvo i očaranost ljepotama Bosne i Hercegovine prenijeli na svoje blogove. Neki od tih blogova su thefluffymojito.com, careynash.comcondenasttraveler.tumblr.com.

RedBull je također bio aktivan na promociji Bosne i Hercegovine, pa su tako RedBullovi sportaši snimili nekoliko kratkih filmova u Bosni i Hercegovini. Neki od tih filmova su :

 

 

 

GermanEnglish