UzbrdoNizbrdo | BA

Zašto odabrati UzbrdoNizbrdo ?

We Rock!

Predstavljamo Vam Vaše nove najbolje prijatelje širom Bosne i Hercegovine i pružamo Vam  istinsko bosanski iskustvo koje se ne može usporediti vožnjom na autocestama ili vožnjom sredstvima javnog prevoza, evo zašto …

Trudimo se imati najbolje vodiče

Naši vodiči prolaze sveobuhvatan program obuke koji sadrži prvu pomoć, obuku vozača, popravak i održavanje opreme, Bushcraft, povijest, vještine kuhanja, poznavanje nacionalnih parkova i kulture.

Čak šta više, naši vodići su zabavni i strastveni ljudi koji vole da dijele svoja omiljena mjesta sa putnicima kao što ste i Vi !

Nudimo Vam jedinstvene i prilagođene ture

Odaberite bilo koje mjesto ili bilo koji sport, tako da tura odgovara Vašem stilu putovanja, smislu za avanturu i budžetu ! Naše ture su također dizajnirane za različite veličine grupa i fitness razine, dajući vam još veću slobodu izbora.

Naše cijene su sa svim dodacima

Kao naknade za ulazak u nacionalni park, većina obroka i najbolje aktivnosti u okolici. Plus, mi vam dajemo vremena kad god je to moguće da u Vašu turu ubacimo dodatne aktivnosti kao što su, ćevapćići na oko 1.500 metara n.m.v. na selu ili kupanja u planinskom jezeru na oko 1.000 metara n.m.v., da navedemo samo neke !

Vi dobivate pravo Bosansko iskustvo

Osjetite bosansku divljinu, posjetite poznate bosanske Stećke, ili bosanske piramide, kampirajmo pod zvijezdama i istražite našu kulturu. Naše ture su dizajnirane da vas nagrade s tim jedinstvenim okusom Bosne i Hercegovine.

Naše ture obrazuju

Pored toga što su zabavan i informativne, tokom naših tura i izleta upoznajte sa sa historijom i kulturom Bosne !

Koristimo ekskluzivni smještaj

Neki od naših omiljenih smještaja uključuju seoska imanja ili planinarske kuće. Možete također dobiti priliku da spavate u bosanskoj divljini pod zvijezdama; sve zavisi od vašeg odabranog stila ture ili izleta.

Mi brinemo o okolišu

Mi vjerujemo u održivi turizam, a dajemo inicijative za smanjenje emisije ugljen-dioksida. Koristimo osam načela Eco certifikata u odabiru i održavanju kampova, našeg voznog parka i opreme na izletu. Također, naši vodiči su obučeni u svim aspektima eko prijateljstva, uključujući upravljanje otpadom, korištenje resursa i emisija štetnih gasova.

GermanEnglish